web analytics
00 40 721 776 776 office@jaluzelesibiu.ro


JALUZELELE VERTICALE LA COMANDA

Sistemele de umbrire a spatiilor au cunoscut in timp o multitudine de variante si solutii.

Agreeate de marea majoritate a oamenilor,  jaluzele verticale au starnit si starnesc in continuare controverse si sunt subiecte aprinse de discutie, in momentul alegerii produsului adecvat fiecarei destinatii.

Modernitatea jaluzelelor verticale este data de Aspectul lor, Functionalitatea lor extrem de simpla, Intretinerea lor foarte usoara,  Versatilitatea lor- fiind usor adaptabile fiecarui interior si sa nu uitam  Pretul .
Aspectul – majoritatea celor care sunt impotriva acestor solutii sustin ca au un aspect ,, office,,  nimic mai adevarat peste 80% din materialele oferite de noi prezinta texturi care prin complexitatea lor ,,incalzesc,, interioarele……cei refractari sunt invitati sa viziteze sa vizualizeze si sa descopere diferentele inainte de luarea unor decizii. În functie de materialele si de culorile alese de dvs, puteti să atribuititi ambientului o nota moderna si de ce nu deosebita.

Nu uitati avem peste 20 de modele si peste 100 de nuante.
Functionalitatea este extrem de facila datorita diferitelor tipuri de actionari :
-,,simpla,, (panglicile se deplaseaza CATRE sistemul de actionare)
– ,,actionare inversa,, (panglicile se deplaseaza IN PARTEA OPUSA sistemului de actionare)
– ,,Cortina,, (panglicile se deplaseaza CONCOMITENT dinspre mijoc catre exterior )
– ,,Cortina inversa,, (panglicile se deplaseaza CONCOMITENT dinspre exterior catre mijloc )
Sistemul de actionare -extrem de simplu se compune din 2 snururi care prin manevrarea lor permite deplasarea materialului in pozitia deschis/inchis – respectiv rotirea panglicilor pentru reglarea  luminii/intimitatii din spatiu……
-există posibilitatea de motorizare si de automatizare prin folosirea unei actionări electrice cu un sistem de comandă cu întrerupător sau telecomandă.
Intretinerea ….gata cu demontatul  greoi si spalatul – solutii/detergenti special si temperaturi   complexe si calcatul ….nu mai vorbim de calcatul perdelelor/draperiilor……

Jaluzelele verticale  se intretin extrem de usor- se curata cu o perie (pamatuf) de praf, sau cu peria mica a aspiratorului si in cazurile extreme cand  o panglica se pateaza acesta se poate curata fara demontare cu o laveta umezita cu orice solutie de geam…..in cazuri esxtreme se poate inlocui una sau mai multe panglici pastrandu-se sina…..
Versatilitatea  este cuvantul care defineste acest produs. Jaluzelele verticale se  pot monta pe aproape toate suprafetele . permite montajul pe tavan,  pe perete cu console, pe tavan INCLINAT, pe tamplarie in anumite situatii….

Domeniile de folosire sunt practic nelimitate incepand de la dormitoare, livinguri,  bucatarii, birouri , spatii comerciale, cabinete medicale, biblioteci, gradinite, scoli, institutii diverse, hale, holuri,  mansarde, magazii  si nu in ultimul rand, pereti falsi in incaperi pentru  delimitarea spatiilor…..

Lamelele textile pot avea lătimi de 127 mm sau 89 mm pot fi drepte sau ondulate…

Montajul se executa extrem de simplu prin 2 cleme cu click, iar panglicile se agata simplu pe sina…….Pentru montaj sunt  necesare urmatoarele scule; masina de gaurit, ruleta, surubelnita….
Pretul este de  un factor important si definitoriu in alegerea sistemului de umbrire.

De aceea venim in intampinarea dvs cu urmatoarea super oferta .

Pentru intregul pachet ce contine material, sina, accesorii complete ale jaluzelelor, pretul de baza incepe de la 35 lei/mp . Ne referim nu doar la un singur tip de material ci la minimum 7 feluri de materiale cu o multitudine de culori (peste 40 nuante)din care cu siguranta aveti ce alege. Puteti face si dvs un calcul simplu inmultind L (Lungimea ) cu H (inaltimea) ferestrei pentru a obtine o suprafata in mp si un cost total dupa urmatoarea formula LxHx35 lei=COST.
Exemplu Aveti o fereastra avand dimensiunile jaluzelei L=2m H = 1,8 m costul este 2 x 1,8= 3,6 mp
3,6 mp  x35 lei/mp=126 lei buc.

ATAT COSTA JALUZEAUA DVS ….  Tot ce aveti de facut este sa alegeti materialul si culoarea/culorile. Alegerea  materialelor  se poate face in Show-Roomul nostru sau la dvs. acasa .

Masuratorile si   montajul  nu sunt incluse in prêt , dar daca se doreste se poate  realiza cu montatorii nostrii.  Comisioanele in acest caz sunt  de 15% din comanda,  daca comanda dvs este de pana in 10mp sau 10% daca este peste 10 mp. Pentru cantitati de peste 30/mp pt o comanda preturile se pot negocia.

Termenul de executie/montaj este de 2 pana la max 7 zile de la achitarea avansului.

Acesta este de min 50% din valoarea lucrarii si se achita la lansarea comenzii.
NOTA:
– La cerere confectionam doar panglicile (80% din prêt) sau sina aluminiu echipata 40 lei/m liniar
– Nou efectuam reparatii la jaluzelele dvs (inlocuit snururi, lamele, carucioare, greutati etc)

JALUZELELE ORIZONTALE LA COMANDA

Extrem de folosite in birouri, bucatarii, holuri, magazii,cabinete medicale, institutii, scoli gradinite si camere situate la parterul si demisolul cladirilor, jaluzelelor Orizontale  reprezinta alegerea perfecta.
Functionalitatea lor extrem de simpla, Intretinerea lor foarte usoara,  Versatilitatea lor- fiind usor adaptabile fiecarui interior si sa nu uitam  Pretul .
Functionalitatea este extrem de facila datorita versatilitatii acesteia doar cu o bagheta si cu un snur se pot obtine deplasari ale lamelelor de jos in sus si respectiv rotirea inchis/deschis  – rezultand reglarea  luminii/intimitatii din spatiu……
Intretinerea …..Fiind din aluminiu jaluzelele orizontale  se intretin extrem de usor- se curata cu o perie (pamatuf) de praf, sau se pot curata fara demontare cu o laveta umezita cu orice solutie de geam…..
Versatilitatea  este cuvantul care defineste acest produs. Jaluzelele orizontale se pot monta pe aproape toate suprafetele . pe tamplarie, permite montajul pe tavan, pe perete cu console, pe tavan INCLINAT,  Lamelele sunt confectionate din ALUMINIU in o gama variata de culori incluzand imitatii de lemn.

Montajul se executa extrem de simplu prin 2 cleme cu click, …….

Pentru montaj sunt  necesare urmatoarele scule;  ruleta, surubelnita….
Pretul este de  un factor important si definitoriu in alegerea sistemului de umbrire.

De aceea venim in intampinarea dvs cu urmatoarea super oferta . Pentru  pachetul  de baza (cele albe) pretul incepe de la  80lei/mp . Calculul se face la minimum 0,8 mp/ buc -canat fereastra .

Puteti face si dvs un calcul simplu inmultind L (Lungimea ) cu H (inaltimea) ferestrei pentru a obtine o suprafata in mp . Exemplu Aveti o fereastra avand dimensiunile jaluzelei L=0,8m H = 1,0 m costul este 0,8 x 1= 0,8mp
0,8 mp  x80 lei/mp=64 lei buc.

ATAT COSTA JALUZEAUA DVS ….  Tot ce aveti de facut este sa alegeti culoarea/culorile. Alegerea  materialelor  se poate face in Show-Roomul nostru sau la dvs acasa .

Masuratorile si   montajul  nu sunt incluse in pret , dar daca se doreste se poate  realiza cu montatorii nostrii.  Comisioanele in acest caz sunt  de 15% din comanda,  daca comanda dvs este de pana in 10mp sau 10% daca este peste 10 mp.

Pentru cantitati de peste 30/mp pt o comanda preturile se pot negocia.

Termenul de executie/montaj este de  7 pana la max 14 zile de la achitarea avansului.  Acesta este de min 50% din valoarea lucrarii si se achita la lansarea comenzii