web analytics
00 40 721 776 776 office@jaluzelesibiu.ro

ROLETE –  RULOURI INTERIOR EXECUTATE LA COMANDA

Sistemele de umbrire a spatiilor au cunoscut in timp o multitudine de variante si solutii.

Roletele sau Rulourile de interior cum mai sunt cunoscute sunt cele mai apreciate de cei mai exigenti clienti.

Fie  ca sunt cu sau fara terminatii , cu sau fara caseta, pe fiecare ochi  sau pe toata fereastra ROLETELE confera modernism, noblete, protectie, intimitate resedintei ,incaperii sau biroului dvs , Calitatile roletei  sunt date de Aspectul lor, Functionalitatea lor extrem de simpla, Intretinerea lor foarte usoara,  Versatilitatea lor- fiind usor adaptabile fiecarui interior si sa nu uitam  Pretul .
Aspectul – Materialele oferite de noi prezinta texturi care prin complexitatea lor denota Noblete ,,incalzesc,,ambientul interior si  pun in evident resedinta dvs.

În functie de materialele si de culorile alese de dvs, puteti să atribuititi ambientului o nota moderna,  clasica, intima  si de ce nu deosebita.Nu uitati avem peste 40 de modele si peste 100 de nuante.

Dupa Aspect roletele se pot confectiona din material textile, cauciucate cu  Terminatii deosebite completate cu galoane in nuantele alese. Materialele textile pot fi din din gama classic sau premium cu  imprimeu sau modele metalice.

Materialele textile pe care le folosim sunt dintre cele mai diverse, semitransparente, din poliester, opace, de tip blackout, metalizate, reflectorizante, de tip screen, intr-o gama larga de modele si culori.
Functionalitatea este  facila datorita actionari extrem de simpla ; prin actionarea unui  lantisor  roleta  se deplaseaza prin rulare asemenea unui covor de jos in sus . In pozitia maxim jos asigura intimitate totala locuintei, intr-o pozitie intermediara confera resedintei dvs.  un farmec  aparte, iar in pozitia maxim sus lasand lumina naturala sa patrunda in ambient .
Intretinerea ….Roletele  se intretin extrem de usor- se curata cu o perie (pamatuf) de praf, sau cu peria mica a aspiratorului si in cazurile extreme cand  materialul se pateaza acesta se poate curata local fara demontare cu o laveta umezita cu orice solutie de geam…..
Versatilitatea este cuvantul care defineste acest produs. Roletele se  pot monta pe aproape toate suprafetele .pe termopan FARA GAURIREA PROFILULUI,  permite montajul pe tavan,  pe perete , pe tamplarie in anumite situatii…. Domeniile de folosire sunt practic nelimitate incepand de la dormitoare, livinguri,  bucatarii, birouri , spatii comerciale, cabinete medicale, biblioteci, gradinite, scoli, institutii diverse, hale, holuri,  mansarde, magazii  Terminatiile pot fi  drepte sau ondulate cu sau fara galon, Roletele dupa modul de montare se impart in urmatoarele categorii:

– pentru termopan pe fiecare ochi de geam;
– fara gaurirea profilului
-cu sau fara terminatie, accesoriile avand culori albe sau maron
– cu caseta si ghidaje
– fara terminatie , caseta si ghidajele putand avea culorile albe, maron, imitatii de lemn
– pe tavan sau perete cu sau fara terminatie accesoriile avand culoarea alba
Montajul se executa extrem de simplu pentru cele fara gaurire si cu o complexitate redusa pentru celelalte modele….

Pentru montajul cu gaurire sunt  necesare urmatoarele scule; masina de gaurit, ruleta, surubelnita, nivela….
Pretul este de  un factor important si definitoriu in alegerea sistemului de umbrire.

De aceea venim in intampinarea dvs cu urmatoarea super oferta . Pentru roletele cu prindere pe termopan fara gaurirea profilului roletele din gama classic costa  85 lei/mp … .

Calculul se face la minimum 0,8 mp/ buc -canat fereastra .

Puteti face si dvs un calcul simplu inmultind L (Lungimea ) cu H (inaltimea) ferestrei pentru a obtine o suprafata in mp . Exemplu Aveti o fereastra avand dimensiunile jaluzelei L=0,8m H = 1,0 m costul este 0,8 x 1= 0,8mp
0,8 mp  x85 lei/mp=68 lei buc. ATAT COSTA ROLETA DVS …optional daca doriti si  adaugarea unei terminatii aceasta va mai costa 50lei/m liniar adica 50 x 0,8 m=40 lei  rezultand un cost total de 108 lei incluzand terminatia si galonul la nuanta.

Gama classic cuprinde minimum 9 feluri de  nuante din care cu siguranta aveti ce alege.

Alegerea  materialelor  se poate face in Show-Roomul nostru sau la dvs. acasa .

Masuratorile si   montajul  nu sunt incluse in prêt , dar daca se doreste se poate  realiza cu montatorii nostrii.  Comisioanele in acest caz sunt  de 15% din comanda,  daca comanda dvs este de pana in 10mp sau 10% daca este peste 10 mp. Pentru cantitati de peste 30/mp pt o comanda preturile se pot negocia.

Termenul de executie/montaj este de 2 pana la max 7 zile de la achitarea avansului.

Acesta este de min 50% din valoarea lucrarii si se achita la lansarea comenzii.